Количката е празна.

Общи условия за ползване на електронен магазин coffee-bg.com

Посетителите и потребителите на този уеб сайт трябва внимателно да прочетат настоящите общи условия, преди да използват този уеб сайт и онлайн магазина. Ако Потребителят използва този уеб сайт се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи Условия. Ако Потребителят не приема тези общи условия, той не трябва да използва този уеб сайт.

Предоставена информация

 • За доставчика: „Джиен ООД“, град Варна 
 • Цената на продуктите в онлайн магазина е в лева с включен ДДС;
 • Стойността на разходите за доставка, които не са включени в цената на продуктите можете да видите в раздел „Доставка“;
 • Доставчикът не начислява никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с потребителите; 
 • Начините на доставка са описани в раздел „Доставка“; 
 • Плащането на стоките се извършва съобразно с чл. 93, ал. 1 на „Закона за задълженията и договорите“ (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Промяна на цени и стоки

Доставчикът има право да променя цените по свое усмотрение без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на сделката. При допуснати грешки в публикуването, Доставчикът има право да откаже изпълняването на сделката.

„Джиен ООД“  предупреждава, че е възможно едни и същи продукти да бъдат с различни цени в търговските обекти в страната и в онлайн магазина.

Доставчикът има право да откаже да изпълни поръчка.

Отстъпки и купони за отстъпка:
Клиентът може да се възползва от една налична отстъпка или талон, отстъпки не се натрупват. Ако продуктът вече е с намалена цена, не може да бъде с допълнителна отстъпка от купон за отстъпка. 

Начини на плащане

Можете да изберете между следните начини на плащане:

Наложен платеж: Заплащате дължимата сума в брой при доставката на продуктите;

Доставка за гр. Варна :

 • за доставка на поръчка на стойност до 50 лв. цената за доставка е 5 лв.;
 • доставка на поръчка на стойност над 50 лв. е безплатна.

Доставка за населени места, извън гр. Варна:
според тарифата на куриерските фирми

Време на доставка:

 • Продуктите се изпращат в рамките на 24 часа от подаване на заявка;
 • Поръчки, направени в петък след 11:30 ч., събота или неделя се обработват в понеделник.

​Доставка за страната:

 • Време на доставката – поръчките се изпълняват в рамките до 2-3 дни за различните градове.

Проверка при доставка

След като заплатите пратката при получаване, задължително я отворете, преди куриерът да си тръгне. В случай, че констатирате повреда в опаковките на продуктите или друго увреждане при транспортиране, изискайте от куриера протокол за увредена пратка.

Доставчикът може да променя Общите условия за ползване по всяко време, като след промяната актуализира датата на извършването й.

Условия за връщане на стока

Като потребител, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 работни дни от получаване на стоките в случай, че от същите НЕ Е КОНСУМИРАНО или НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ.

Състоянието на опаковката трябва да е същото, както е било при получаване на поръчката съгласно условията по чл. 55 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, писмено сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя

Права върху марки

Фирма Джиен ООД не притежава каквито и да е било права върху следните марки:

Lavazza, Illy, Mitaca, Kimbo и други фирми, чиито продукти са представени на нашия сайт.

Call Now ButtonНабери сега