per page

CAFFE ESPRESSO МЕТАЛНА КУТИЯ

Мляно кафе 250гр/кутия
100% Арабика, предимно от Латинска Америка .
Интензивен и кадифен аромат. Цветни нотки
Най-добрият аромат за хората, които обичат чистото удоволствие от еспресо. Вкус: благоуханен, ароматен. Употреба: идеално за приготвяне на еспресо и „дълго кафе“.

11.50 лв.

Caffè Espresso вакум

Мляно кафе 250гр/ Вакум пакет
100% Арабика, предимно от Латинска Америка .
Интензивен и кадифен аромат. Цветни нотки
Най-добрият аромат за хората, които обичат чистото удоволствие от еспресо. Вкус: благоуханен, ароматен. Употреба: идеално за приготвяне на еспресо и „дълго кафе“.

11.00 лв.

Crema e Aroma

Кафе на зърна – 1кг/пакет

Кафе бленд с плътен каймак и силен характер, с приятен послевкус на сушени плодове, горчиво какао и благородни дървесини, които напомнят за бъчви отлежало вино.
Произход: Естествени зърна арабика от областта Сао Паулу, Бразилия, измита арабика от Хондурас, африканска робуста с пикантни нотки от Уганда.
Тази интензивна смес придава на кафето силен аромат и плътен вкус с плътен каймак.

11.00 лв.

CREMA E GUSTO МЕТАЛНА КУТИЯ

Мляно кафе – 250гр/кутия
С каймак и плътен вкус.Наситен и добре балансиран аромат, пълноценен и ароматен вкус, богат послевкус с шоколадови нотки. Тъмно печено. С шоколадови нотки.

7.80 лв.

Decaffeinated coffee вакум

Мляно кафе – 250гр./вакуум
Изпълнено с аромат безкофеиново кафе.Средно печено.Характеризира се с Нотки на мед и бадеми.Lavazza Decaffeinato е много добър кафе бленд с цялата интензивност на еспресо, но без кофеин.

12.00 лв.

Decaffeinated coffee метална кутия

Мляно кафе – 250гр./метална кутия
Изпълнено с аромат безкофеиново кафе.Средно печено.Характеризира се с Нотки на мед и бадеми.Lavazza Decaffeinato е много добър кафе бленд с цялата интензивност на еспресо, но без кофеин.

13.00 лв.

Gran Espresso

Кафе на зърна – 1кг/пакет
Перфектното италианско еспресо с богат и балансиран вкус и плътен аромат на тъмен шоколад и подправки. Меко еспресо с обгръщаш вкус.
Произход: Естествена арабика от бразилските региони Серадо, Моджиана и Южен Минас. Mита арабика от Хондурас, африкански робуста с пикантни нотки от Уганда.

43.00 лв.

Lavazza A modo mio Espresso Delizioso 16 бр. Кафе капсули

Лаваца Еспресо Делициозо – 100% Арабика

Капсулите „Espresso Delizioso“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност четири от шест. Кафе капсули, създадени от умелата комбинация на зърна Арабика от
Бразилия, с аромат на бяло грозде и нотки на сушени плодове, и сладките флорални кафе зърна Арабика от Индия. Резултатът е деликатно изпечено кафе, със сравнително плътен и добре балансиран вкус, със сладък послевкус и отличителни ароматни нотки.
„Еспресо Делициозо“ 100% Арабика е изключително подходящо за тези, които търсят вкусът на оригиналното италианско еспресо. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Делициозо“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Делициозо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Делициозо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Espresso Passionalе 16 бр. Кафе капсули

Капсулите „Espresso Passional“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност шест от шест. Кафе зърна Арабика от Бразилия, с плътен, наситен вкус и нотки на изсушени плодове, примесени с кафе зърна от Индия, с техните сладки аромати, превръщат тези капсули в едно от най-прекрасните кафе изживявания. Тези качества, заедно с дългото и продължително печене, допринасят за балансирания, плътен вкус с деликатни нотки на карамел, с прекрасен аромат на препечен хляб.
„Еспресо Пешънъл“ е специално създадено за хора, които търсят вкуса и аромата на многогодишните италиански традиции за приготвяне на кафе. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Пешънъл“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Пешънъл“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Пешънъл“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Decaffe

Капсулите Espresso Dek Cremoso на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност четири от шест. Това е безкофеиново кафе, изключителен бленд от сладка и плътна на вкус Арабика от Бразилия. Декофеинизиране се осъществява само по естествени методи, за да запази еспресото своят аромат непокътнат. Средно изпечено, за да успеете вие да се насладите на един добре балансиран вкус и плътен каймак.
Насладете се на автентично италианско еспресо, без да загубите от ароматните и вкусови качества, но без наличието на кофеин. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Дек Кремосо“ са съвместими с Lavazza A modo mioSystem.
В една капсула „Еспресо Дек Кремосо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Дек Кремосо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Espresso Intenso 16 бр. Кафе капсули

Лаваца Еспресо Интензо – 100% Арабика
Капсулите „Espresso Intenso“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност шест от шест. Перфектната комбинация от кафе зърна Арабика от Югоизточна Азия с богат вкус и пикантни нотки, примесени с плътното и силно кафе от планинските райони на Индия. Резултатът е еспресо, с постоянен последвкус, плътен, силен вкус, богатство от пикантни нотки и прекрасен аромат. Едно автентично италианско еспресо.

„Еспресо Интензо“ е създадено от внимателно подбирани и изпечени зърна 100% Арабика, за хора, които предпочитат да се насладят на удоволствието от своето еспресо, в голяма чаша. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Интензо“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Интензо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Интензо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.