per page
11.00 лв.

Crema e Aroma

43.00 лв.

Gran Espresso

31.00 лв.

Lavazza Gusto Forte

42.00 лв.

Qualità Oro

42.00 лв.

Super Crema

47.00 лв.

Super Gusto

67.00 лв.

Tierra

Crema e Aroma

Кафе на зърна – 1кг/пакет

Кафе бленд с плътен каймак и силен характер, с приятен послевкус на сушени плодове, горчиво какао и благородни дървесини, които напомнят за бъчви отлежало вино.
Произход: Естествени зърна арабика от областта Сао Паулу, Бразилия, измита арабика от Хондурас, африканска робуста с пикантни нотки от Уганда.
Тази интензивна смес придава на кафето силен аромат и плътен вкус с плътен каймак.

11.00 лв.

Gran Espresso

Кафе на зърна – 1кг/пакет
Перфектното италианско еспресо с богат и балансиран вкус и плътен аромат на тъмен шоколад и подправки. Меко еспресо с обгръщаш вкус.
Произход: Естествена арабика от бразилските региони Серадо, Моджиана и Южен Минас. Mита арабика от Хондурас, африкански робуста с пикантни нотки от Уганда.

43.00 лв.

Lavazza Gusto Forte

Кафе на зърна 1кг./пакет
Най-продаваното кафе Lavazza за вендинг автомати. Балансирано кафе, което е силно и ароматно, с последователен крем, който приятно ще ви изненада.
Процент на кафето: 100% Robusta

31.00 лв.

Qualità Oro

Кафе на зърна – 250гр./пакет
Сладко и ароматно.Qualità Oro е селекция от изключително сладки, фини сортове кафе 100% арабика. средно печено.Интензивна, ароматна смес за истински ценители на кафето. Характеризира се с Флоралнии плодови нотки.
Подходящо за всички кафе-машини.

42.00 лв.

Super Crema

Кафе на зърна – 1кг/пакет
Кафе бленд с кадифен крем и аромат на мед и бадеми за леко и приятно еспресо.
Произход: Естествени арабика зърна от Бразилия, измита индийски арабика, високо качествено колумбийско кафе и робуста от Индонезия и Виетнам

42.00 лв.

Super Gusto

Кафе на зърна – 1кг/пакет
Отличeн кафе бленд с богат и плътен вкус, с приятни нотки на сушени плодове и подправки. Всяка глътка носи аромата на фурми и канела с нотки на бисквити и прясно изпечен хляб.
Произход: Бразилия – провинциите Серадо, Mоджиана и Южен Минас, измита колумбийската арабика от Андите с Excelso подготовка и фини азиатски робуста, кафета с UTZ сертификат.

47.00 лв.

Tierra

Кафе на зърна 1кг./пакет
Селекция от най-добри кафета арабика, със сертификат от Rainforest Alliance
Lavazza ¡Tierra! е селекция от най-добрите Rainforest Alliance арабика сортове , 100% природосъобразно, балансирано и кадифено еспресо, с шоколадови нотки и аромат на плодове и цветя. Нашият проект TIERRA стартира през 2002 г., за да се подобрят условията на живот, социалното развитие и икономическия растеж на земеделските общности. Разработен в сътрудничество с Rainforest Alliance, проектът е резултат от нашата силна ангажираност и всеотдайност към отговорното производство. Тя се основава на три основни принципа: премиум качество на продукта, подкрепа за малките общности и уважение към планетата.

67.00 лв.