per page

Lavazza A modo mio Espresso Delizioso 16 бр. Кафе капсули

Лаваца Еспресо Делициозо – 100% Арабика

Капсулите „Espresso Delizioso“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност четири от шест. Кафе капсули, създадени от умелата комбинация на зърна Арабика от
Бразилия, с аромат на бяло грозде и нотки на сушени плодове, и сладките флорални кафе зърна Арабика от Индия. Резултатът е деликатно изпечено кафе, със сравнително плътен и добре балансиран вкус, със сладък послевкус и отличителни ароматни нотки.
„Еспресо Делициозо“ 100% Арабика е изключително подходящо за тези, които търсят вкусът на оригиналното италианско еспресо. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Делициозо“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Делициозо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Делициозо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Espresso Passionalе 16 бр. Кафе капсули

Капсулите „Espresso Passional“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност шест от шест. Кафе зърна Арабика от Бразилия, с плътен, наситен вкус и нотки на изсушени плодове, примесени с кафе зърна от Индия, с техните сладки аромати, превръщат тези капсули в едно от най-прекрасните кафе изживявания. Тези качества, заедно с дългото и продължително печене, допринасят за балансирания, плътен вкус с деликатни нотки на карамел, с прекрасен аромат на препечен хляб.
„Еспресо Пешънъл“ е специално създадено за хора, които търсят вкуса и аромата на многогодишните италиански традиции за приготвяне на кафе. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Пешънъл“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Пешънъл“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Пешънъл“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Decaffe

Капсулите Espresso Dek Cremoso на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност четири от шест. Това е безкофеиново кафе, изключителен бленд от сладка и плътна на вкус Арабика от Бразилия. Декофеинизиране се осъществява само по естествени методи, за да запази еспресото своят аромат непокътнат. Средно изпечено, за да успеете вие да се насладите на един добре балансиран вкус и плътен каймак.
Насладете се на автентично италианско еспресо, без да загубите от ароматните и вкусови качества, но без наличието на кофеин. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Дек Кремосо“ са съвместими с Lavazza A modo mioSystem.
В една капсула „Еспресо Дек Кремосо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Дек Кремосо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Espresso Intenso 16 бр. Кафе капсули

Лаваца Еспресо Интензо – 100% Арабика
Капсулите „Espresso Intenso“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност шест от шест. Перфектната комбинация от кафе зърна Арабика от Югоизточна Азия с богат вкус и пикантни нотки, примесени с плътното и силно кафе от планинските райони на Индия. Резултатът е еспресо, с постоянен последвкус, плътен, силен вкус, богатство от пикантни нотки и прекрасен аромат. Едно автентично италианско еспресо.

„Еспресо Интензо“ е създадено от внимателно подбирани и изпечени зърна 100% Арабика, за хора, които предпочитат да се насладят на удоволствието от своето еспресо, в голяма чаша. Подходящо е да се консумира с мляко.
Капсулите „Еспресо Интензо“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Еспресо Интензо“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Еспресо Интензо“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.

Lavazza A modo mio Lungo Dolce 16 бр. Кафе капсули

Лаваца Лунго Долче – 100% Арабика
Капсулите „Lungo Dolce“ на Лаваца са съвместими с A modo mio System. Те се приготвят от средно печено кафе и са с интензивност четири от шест.
Сладки, ароматни кафе зърна 100% Арабика от Индия, са умело съчетани с най-добрата Арабика от Бразилия, с нейните специфични нотки на сушени плодове. Комбинацията от тези сортове и специалните технологии по събиране на кафето, печене и смилане, спомагат да се получи като резултат кафе, което е изключително плътно и кремообразно, с постоянен и прекрасен послевкус, идеално за тези, които търсят автентичния италиански вкус на едно еспресо в голяма чаша.
Капсулите „Лунго Долче“ са съвместими с Lavazza A modo mio System.
В една капсула „Лунго Долче“ се съдържа 7,5 грама мляно кафе.
Един кашон „Лунго Долче“ съдържа 16 броя капсули.

11.55 лв.