Обща Информация

Кафе – по лесния начин!

Кафе - по лесния начин!

Няколко са причините еспресото да е  перфектно:

  • Кафето трябва да е добре селектирано. Нашите блендове използват най-качествените блендове от целия свят.
  • Кафето трябва да е свежо – капсулата запазва кафето свежо и елиминира процеса на окисляване.
  • Кафето трябва да е добре смляно – малките мелачки за кафе или кафемашините, с вградени кафемелачки не могат да осигурят правилно смилане на кафето. Кафето се смила по най-високите стандарти във фабриката за печене. При капсулите смилането е съобразено изцяло с кафемашините на капсули.
  • Кафето трябва да бъде добре темперирано – кафето в капсулата е прецизно темперирано. Един експерт може да темперира кафето правилно, но средно статистическия потребител не може да направи това правилно.
  • Кафегрупата трябва да се  пази чиста – кафето, смляно в капсулата, си остава в капсулата и по този начин кафегрупата си остава чиста. Това трудно би се случило в една малка кафемашина, или в кафемашина със зърна. За един добър бариста непрекъснатото почистване на кафемашината е задължително.

Кафемашината на капсули елиминира капризите на обикновенните кафемашини на зърна. Това е причината 65% от офисите, които консумират кафе в Италия да използват кафемашини за капсули. Така се гарантира постоянност и качество на направеното кафе.